от tupolev144 » 24 Ное 2012 11:08
Опитах се да дам основа за правене на безпристрастен анализ, за това какво ще се случи в близкото бъдеще с гражданското въздухоплаване в ЕС. Интересуващите се могат да прочетат материалите, които до тук бяха споменати (а те са една много малка част от съществуващите) и да си ги анализират. Няма как да не разберат за какво става на въпрос (ако разбира се не смятат, че те не важат за нас, или че ни карат насила да ги прилагаме, но ние не искаме). Само че това анализиране ще стане доста трудно докато има твърдения като следните (перефразирам): "Не съм сигурен, че това е вярно, но защото ми харесва, го взимам за вярно от рода на ("Не знам дали данните на Vladimorka са точни , но тя ясно е казала , че тази затовареност от 50% се отнася за полетите от Будапеща") или "Всички документи на ЕС не са "аргументи", защото не важат за нас или не ни харесват, затова дайте други аргументи" или "великата" реплика "Ако си мислим, че смисълът на едно членство в клуб като ЕС е да получим набор от правила, лошо!..." Мисля, че няма смисъл от подобна дискусия! И не знам кой на какво и на кого вярва, но най-лошо е когато си толкова заблуден (или се правиш на такъв), че да не искаш да се опиташ да си по-информиран, респективно и по-обективен. И докато чакаме да видим във времето дали ще бъдем санкционирани или не, потвърждава тезата, че ние не знаем какво точно вършим или знаем, но се надяваме да ни се размине.
В тази връзка някой знае ли как премина проверката от EASA?