Ето още няколко интересни коментара :
"В събота сутринта летище София си беше съвсем наред. Нямаше мъгла, нямаше закъснение при качване на самолета и пистите бяха почистени. Забавиха излитането ни с около 20 минути за да залеят самолета с рзтвор против обледяняване. Сигурно не им е много приятно на хората, които висят в студа и заливат самолетите и понякога от вятъра разтвора залива и тях. Много съм им благодарна, че си свършиха работата бързо и качествено. Не знам какъв е бил проблема на изиджет. Може да не са ”изкъпали” самолета в Лондон. Но проблема едва ли е само във времето в София.
И между друготп летище София не е по-зле организирано от другите европейски летища и е доста по-чисто и приятно. Вярно, че трафикът е видимо по-малък."
"Затова никога не пътувам с тези нискобюджетни измамници ! За 50-100 евро, които ще спестите - пътувате по никое време, рискувате с амортизирани самолети, некомпетентен екипаж, разбивате си почивките с неадекватни изисквания към багажа и летищните такси .... жалка работа, ама нали сме андрешковци - все тарикати, да не се минеме - затова сега ще опъвате уши по съдилища - за да ви е по-евтино !"
Аз пък съм сигурен че този пътува само с автобус
"Няма по-голяма наглост от управата на летище София.На 3ти вечерта кръжахме около 1 час над София, преди да ни пренасочат за Букурещ.Летището отваряше и затваряше всеки 30-60 минути, въпрос на късмет беше да се уцели момента ”отворено”.Управат на летище София е банда комедианти , заети предимно с далавери.За сведение на летището има 1 (един) снегорин...И Астор факира не може да почисти с него..В същото време Станчев и компания откраднаха няколко стотин хиляди лева от неочетени постъпления на паркинга.Да Ви е.. в самураите"