Значи, лично аз си мисля, че ако Ryanair започнат полети от Германия, това ще бъде летище Франкфурт Хан, защото това им е единствената база за момента в Германия, а и Франкфурт може да "обере" доста пътуващи от централна и южна Германия. Като втора възможност за полети до България от Германия ми се струва в далечно бъдеще (до 1-2 години, а може и повече) да стане Бремен. Летище Бремен става база на Ryanair от април следващата година, като стартират с 9 отсечки. В Бремен ще бъдат стационирани 2 Б737 , а от септевмри 2007 идва 3-ти. Предимството им тук в Бремен е, че ще оперират от едно централно летище, а не от второстепенно както Хан. Вземат и цял терминал тук в Бремен. Имат много сериозни намериния за инвестиции. Така, че тези 2 летища ми се струват най-реални.
Що се отнася до къде в България ще летят..., ами за мен много вероятно е това да бъдат Бургас иВарна/Бургас илиВарна като дестинации по черноморието. А от централна България си мисля,че ще е Пловдив, но не изключвам София. За София по- реални ми се струват Иизи Джет!