Аз преди малко се прибрах от летището. Направихме един хубав престой около 4-5 часа и останах предоволен! Вечерта беше доста интересна. Покрай тoя силен вятър и windshare имаше един go around и един standart missed aproach. Бае-то на Bulgaria air пък успя да долепи чак около рульожка C (поне така можах да преценя от моята гледна точка, понеже бяхме от страната на шлюза).Доста се поразклати преди да опре. Но гвоздеите на вечерта си бяха цели 3! Първо Ту 134-ката, чйто звук беше повече от това което очаквах! Уникален, все едно излиташе МИГ

Тотално разцепи всичко. Не вярвах , че ще дочакаме излитането на Ан-124 ама ей на -случи се. Най-после го издебнах това животно по-отблизо. Докато му даваха клийрънс за излитане, МD-11 вече рулираше по H към холдинг пойнт-а на 27-ма, което съвсем ме накара да изпадна в еуфория предвид позицията ни. Ан-а започна да се издига бавно и тежко малко след като подмина Е. Едва не се на... от кеф

После и MD-то като пое с грохот и тътен тотално ме довърши! Абе чудна вечер като цяло