Айде и аз ще се опитам да споделя какво чух вчера и преди 2 дни по скенера,не ми се сърдете не ме бива много по обясненията

.
Така,преди 2 дни един Еър Скорпио мисля че беше излита от София и мися,че назапад пое не съм много сигурен.След излитането той се свързва с подхода ,като подхода му казва нещо от сорта на "Скорпио еди колко си не ви опознавам на радара проверете транспондера" следва пауза,след това РП отново запитва "Скорпио настроихте ли код 47нещо си" пилота отговаря че го е настроил и РП му казва че все още не го опознава на радара.Следва инструкцията "натиснете за опознаване" скорпиото докладва че натиска,обаче РП казва "Скорпио (еди колко си) не ви опознавам ако продължава така ще се принудя да ви върна обратно".След още няколко опита РП казва "Скорпио (еди колко си ) радарно опознат

.След това същия този Скорпио отива на София Контрол,и там го питат дали е настроил транспондера и така нататък,че пак нямало опознаване,че РП не бил виждал подобно нещо досега,след което като по чудо скорпиото бива опознат на радара и РП възкликва по радиото: " А Скорпио(еди колко си ) радарно опознат сте не пипайте нищо(тук доста се смях

).Оф стана много дълго сори ще постна и другото(дано някой ги чете тия все пак

)
Датата е 20.04.2006 следобед около 14:30.
Както си ходех из Дървеница,изведнъж по радиото се чува възклицание "Ооооо Саше ти ли си бе?!?" и другия отговаря "Оо здрасти.... (някои неща не ги разбрах) тука ме мъчи един обучаем" другия отговаря "и аз съм с обучаем(незнам си какво).Като това всичко се развива на честотата на кулата.