не искам да взлизам в остри дискусии, и все пак, не виждам опровержение на моето мнение, не е важно за колко месеца, аз само изтъкнах, че това е временен договор (с изпитателен срок) - опровержението би дошло ако mimkata, отговори не е, или е.
Не се съмнявам, за "корпоративните" договри това е силата на СБ, но това не означава, че суиспорт българия са велики, нали? истински се радвам че луфти са доволни, и другите, това е много хубаво! Просто аз чувам и други неща, за а/к които не са доволни (което е нормално).
По-повод най-голямият клиент на Летище София. Балкан хемус груп имат доста повече полети от 6 на ден -:) По перо приходи не мога да твърдя, че БХГ внасят почвече пари от 6 полета на луфти, макар и да изглежда логично нали?
За затичването - наистина се затичахте, благодарение на името си възможно и на ноу-хау'то си, дали е успешно - не мога да твърдя - много е рано, самата ти каза "става въпрос за корпоративни договори". Времето ще покаже, дали професионализмът ще направи СБ успешни.
п.с. бих се радвал ако можем да дискутираме двата термина хендлинг и самообслужване, тъй като аз не можах точно да разбера за какво става въпрос... разликата. благодаря предварително.