Често пътувам с Уиз от София до Варна в петък и ги избирам, защото часът ми е много удобен - тръгвам веднага след работа. Обикновено полетите са пълни в петък, същото важи и за неделя за Варна-София, когато съм летял с тях. По празници, когато обикновено цените им са доста високи, също имам наблюдения, че самолетите са били пълни.
Не знам как са нещата през седмицата, честно казано.
Това дали е удобен полетът за работещите е относително - за да е максимално удобно, трябва да има един полет сутрин и един вечер, за да се избегне нощуване..
За мен часовете сега са удобни. Ако трябва да вършиш нещо в другия град утре, например, свършваш работа днес, вечерта летиш, нощуваш, работиш и след работа се прибираш вкъщи. В тази връзка, миналата седмица в петък варненският кмет е бил на полета на Уиз от София до Варна.

Ако полетите се изместят по-рано, това означава, че самолетът ще излита по-рано от София, което няма да е супер за всички работещи.
От 28.04 полетът от София ще излита в 15:50 във вторник и събота. Часовете от Варна са непроменени. За бизнес триповете от София до Варна този час ще е неудобен. Събота е окей, предполагам, макар че България Ер имат по същото време горе долу полет и опциите за бързо пътуване между София и Варна ще бъдат съвсем лимитирани откъм часово разнообразие.
Някой има ли цифри за средното затоварване? Макар че с тоя А321 три пъти седмично през зимата статистиката ще е много изкривена.
Надявам се все пак да не се откажат за втори път от линията.