Всъщност, относно АirVia, Slice може да се окаже съвсем прав, че сметките излизат. Ето моите изчисления:
1. Лизинг 300 000 евро на месец = 10 000 на ден.
2. Приходи - 3 ротации=6 полета * 180 места * 50 евро (тези 50 евро са моето предположение, което е малко необосновано, но ми се струва добра цена) =54 000 евро дневни приходи от един самолет
3. Гориво = 15 часа * 3 тона * 585 евро (585 евро е крайната цената, която Лукойл предлагат на Летище Варна http://www.lukoil.bg/ , там са в долари но аз приемам едно евро за 1.3 долара) = 26325 евро
4. Летищни такси = за Варна са 610 евро на полет за 73.5-тонен самолет (MTOW), какъвто е А320 * 3 = 1830 евро, за германските летища приемам двойно по-скъпо = 3660 евро, което прави на ден 5490 евро.
И така грубите сметки показват дневни приходи от 54 000 евро, и дневни разходи без лизинга от 31 815 евро. Тоест на ден остават 22 185 евро.
Ако лизинга на ден е 10 000 евро, това значи, че един самолет може да изкара на ден достатъчно пари да си плати лизинга и за един допълнителен ден, тоест за работа от 6 месеца може да изкарат лизинга за цяла година.
Грубо излиза, че на ден им остават близо 2200 евро от оперативна дейност. Това мисля покрива и разходите по екипажа.
Аз не претендирам за изчерпателност по отношение на разходната част, предполагам, че се плащат и застраховки и кейтъринг и разни други. Към приходната част, да не забравяме, че можеха да правят и безмитна търговия, от която се печели добре – не зная дали сега вече ще може, като сме част от ЕС. Също така, те може да взимат и повече от 50 евро на пътник на полет, 1080 евро е ефекта от всяко едно евро повече (или по-малко)
Atzah може да каже, колко са реалистични сметките ми, но на мен ми се струва, съвсем нормално да си плащат като бели хора, защото се съмнявам, че самолетите им стоят 6 месеца без работа – все пак има и зимни чартъри и отдаване под наем на трети фирми и т.н. Апропо, в момента на тяхния сайт предлагат вероятно новия си А320 на лизинг за 10/07-04/08.
Така, че според мен, може да си позволят самолетите да не работят поне 2 месеца в годината.