Всяка ситуация може да се приеме и от положтелна страна! Купуваш си една бира на летището, влизаш в шатрата пълна с народ и си мислиш, че си на Октоберфест
В конкретния случай не се заяждам, просто питам за сметката. Щото на пълен самолет това са под 10 хиляди евро. Със сигурност вие ще можете да намерите средната дължина на полета, съответно и някакви средни разходи, всичко това естествено без особено настояване за сериозна точност.
Е къде видя , че съм казал "зловеща" ??? Казах , че не е имало палатки и не съм виждал друго такова летище. Иначе аз си летя вече доста години с Ryanair когато ми е изгодно !
П.С. Със сигурност не е 100 метра ... по-скоро беше над 200
Оказа се, че вече освен Ryanair към палатковия терминал в Будапеща са минали и Wizz air, Eysyjet и Jet2. Има шенгенска и не шенгенска палатка , а когато вали дъжд водата влиза и в палатките по земята. Добре е да се помисли и в София има ли нужда изобщо от нов терминал, защото може да се окаже, че ако фалира България ер ще е нужна просто една нова палатка за терминал
Искам да попитам нещо, не знам дали тук е мястото, но...
Онзи ден като бях в Тревизо, пристигна един самолет на Ryanair и това което ми направи впечатление е, че като се отвори предната врата под нея изникна някаква стълба от самия самолет. Нека който знае да каже, всеки самолет ли има такива стълби или може би е само 737, или пък авиокомпанията така си е поръчала самолета, за да пести от такси? Благодаря!
Иначе това с палатките поражда негативни емоции у мен...
Райънските 738 са поръчани със стълбите, че да пестят от плащане на мобилните стълби на летищните оператори. В a.net имаше прилично дълга тема по въпроса.