Здравейте и честита Коледа на всички!
Гледам че в темате публикувате всякакви проблеми свързани с LH затова реших и аз да търся съвет тук.
(ако не им е на сърце на модераторите нека ме известят)
Става въпрос за повреден/изгубен багаж и евентуални опции за компенсация.
Историята на кратко:
Полет SOF->FRA->TLS вчера.
1 куфар + 1 сак checked-in багаж
В Тулуза си получих само куфара, но всичко в него беше на кайма (главно бутилки алкохол). Въпросните бутилки не бяха просто спукани или счупени колкото да изтече съдържимото, а се бяха пръснали все едно сте ги засили директно в някой камък. От стъкълцата някой от дрехите бяха накълцани, останалите миришат "интересно", други пък са пълни с фино натрошени стъкла (нещо като стъклен памук

) и на всичките са се получили петна (вече пробвах да ги изпера безуспешно). Да не говорим че имах и важни документи които са напълно унищожени.
Накратко : няма почти нищо което може да се ползва от всичкия този багаж
Представете си за каква сила на удара/ите говорим, щом дори и флакона(метален контейнер) с гела ми за бръснене не е издържал - има доста гел излязъл през дюзата. Самия флакон не е пробит, но е огънат на няколко места. Иначе беше затворен с други тоалетни принадлежности в несесер, който от своя страна бе разположен в средата (и по хоризонтала и по вертикала) на куфара (м/у дрехите).
Държа да отбележа че не пътувам за първи път със самолет, нито пък пренасям бутилки и други стъклени работи за първи път. Бях ги увил 1 път с изолациите които ги дават на free-shop овете, 2-ри път с вестник и разположени пак м/у дрехите. Една от бутилките беше и в оригиналната си метална опаковка, но това не я е спасило. От 3 бутилки всичко е на сол. отделно имаше и парфюми. Но нищо стъклено не е останало цяло. Даже и пластмасов флакон с течна боя за обувки се е пробил и изтекъл.
Най-странното е че отвън куфара почти не му личи да е претърпявал каквото и да е било. Има една черна черта по диагонал и му липсва емблемата (купих 2 дни преди да пътувам).
За сравнение, преди 2 седмици летях CDG-MUC-SOF пак с Lufthansa и пренесох 4 бутилки вино, в споменатия по-горе сак, който не е подсилен изобщо, просто ги бях разположил м/у дрехите увити и нямаше никакъв проблем.
Осъзнавах че поемам риск с този сак, но не ме бе грижа много тъй като не носех нищо важно тогава.
И сега черешката на тортата:
Като отидох на бюрото за загубен багаж, след като го отворих да покажа за какво иде реч, онези викнаха: "А имало е стъклени бутилки, значи не сте ги били изолирали достатъчно!" демек те не поемат никаква отговорност. само да вметна от
3 бутилки нито една не е останал здрава, и почти всички други стъкларии са изпотрошени (парфюми, балсами и други)
Загубих още около час докато намеря шефа на смяната, за да ми издадат протокол на който пише:
baggage details: damaged contents
и отдолу:
The report does not involve any acknowledgement of liability.
Та тези не бяха от lufthansa ами някаква компания под изпълнител.
Същите ми казаха че заради бутилките нямало смисъл да се обаждам до Lufthansa, тъй като нямало да понесат отговорност! Писах до lufthansa, no няма отговор за момента. отгоре на всичко трябва да им звъня директно в Liverpoool там им бил Customer care центъра!
Летял съм с всякакви компании от Ryanair през BGair до AirFrance i Lufthansa, но досега такова нещо не ми се беше случвало! даже преди тази случка наляво, надясно хвалех луфтханса, защото наистина бях останал със супер добро впечатление от тях!
Моля дайте съвет какво да правя, и какво точно евентуално да пиша!