Преди няколко години заминах за чужбина за да уча, но поради редица причини така и не започнах. В момента имам готовността да започна и от няколко месеца проучвам възможността да уча за пилот в ГА. Но имам доста неясноти. Колкото и да търсих информация в Интернет така и не успях да разбера как най-лесно мога да постигна целта си. След всичко което изчетох се спрях за учебна дестинация - САЩ. Най-вече заради цената която би ми струвало такъв тип обучение. Имам няколко въпроса на които, моля да получа по възможност компетентни отговори.
1. Къде и кога мога да мина "КАМО"? Какво точно представлява самата процедура? До колкото имам информация мога да мина "КАМО" единствено в Авиополиклиниката на летище София след като съм получил направление (от ЧТК например)
2. Гаранция ли е, ако мина "КАМО" в България ще издържа еквивалента му в САЩ или други страни от E.U.?
3. Какво точно е бревет? И каква е разликата между бревет в САЩ и Европа, ако получа бревет в САЩ и искам да работя в друга страна? (E.U.)
4. Колко би ми струвало приблизително обучение в САЩ от самото начало до целта пилот в ГА.
5.Начини по които мога да изкарам виза за САЩ за да започна да уча там. Какъв вид (c1)?
6. Ако закупя учебници от ЧТК например ще се покриват ли с материята от учебниците в САЩ?
7. Кое по-трудно да намериш парите, които се изискват или самото теоретично и практическо обучение? Трябва ли да бъдеш "дете-чудо"?
8. В ЧТК обучението е 2 години, а в САЩ?
9.Видни разлики в обучението в САЩ и България?
10.Постигаш целта си и ставаш Пилот в ГА, а възможностите за реализация? Търсене и предлагане? Лично за мен това е трудно постижима професия, която все повече се търси по света с оглед на темпа на развитие на сектора, увеличението на населението на земята и редица демографски причини ?
Ще бъда благодарен на всякакви отговори.
Благодаря