Така написано вече е 100% crystal clear.
-Английският не ми е проблем, бих казад native ниво.
- Да прав сте за това ,че при тренажор и реална ситуация има разлика от теория и упражнения,но все пак
смятам,че има смисъл от подготовка под напрежение. Строго индивидуално е , затова има тренажор, който едва ли има къде да тренирам и без това.
Аз така или иначе ще се явя и се подготвих, просто смятам,че информацията дадена на сайта и от други източници, затова как външни материали за подготовка е грешна.
Авиацията , както медицината, програмирането за мен е отговорна професия, с риск за живота на други хора и скъпи "машини" и затова прецених да попитам да обменим опит, както се казва три пъти мери, веднъж режи. За предварителните пресявки според мен е добре да има предварителни ясни изисквания ,за да не си губят времето и РВД , и кандидатите. Това имах впредвид, защото едно е Toefl,Cambridge,Ielts, английска филология, друго е технически английски , произношение, опит и комуникация, работа в англоезична държава и среда;
+ Прозрачни изпити и тестове с определени периоди и ясно насрочени като дати , медицина и ПЛАНИРАНЕ, което за мен липсва. Най-вероятно и от други фактори зависят, но все пак процесът е мъглив откъм планиране и точни дати.
- За българския и аз съм минавал курсове, на които човек вижда как основно и висше образование не са достатъчни за правилен синтаксис и правопис. Да наистина в определена държава, която е неанглоезична, е нужен местен език. Но в англоезична си е английски. Предполагах ,че дикцията играе роля , но след като послушах на живо Кула София вече не съм убеден, без да обиждам колегите там. А и при разговор с пилоти, казаха ,че много рядко се заслушват толкова. А летище София не е от натоварените според пилоти и работата е в пъти по-малко натоварена от да речем MUC, Doh , DHB &...etc;
- 100% вярно, питането ми беше за очен. За другото сърце-шумове и.т.н със сигурност да чукна на дърво нямам, тъй като съм работил в авиацията и минавах 6 месечни тестове и тестове при предприсъединяване и при започване отново.
- Да администрацията едва ли може.
Но пък при по-зорко вглеждане роднинските връзки в администрацията и оперативния персонал едва ли са случайно стечение на гениално разклонени фамилии с познания.
Имах впредвид мениджмънта , който със сигурност е политически, а не конкурсен , с цялото ми уважение към българската авиация и кадрите й, просто винаги имам едно на ум. Със сигурност нямам впредвид секретарки, а директори. При все,че РП е подчинен на директора на РВД.