от kazata » 21 Фев 2016 10:35
Минавал съм Wombat 2008г. за клас I. Малко ще карам по спомени, но предполагам, че до 1-2 седмици може да не ти отговори никой друг и това ще ти е полезно също. В играта ти управляваш космически кораб, който трябва да седи в определени граници в космоса (нещо като игрите с коли, в които трябва да заобикаляш спрели коли отляво и отдясно само, че можеш освен наляво и надясно да се движиш и нагоре и надолу по екрана). Този космически кораб се управлява с два джойстика (един за посока и един за скорост/ускорение). От време на време с втория джойстик се управлява скорост, после ускорение, с което трябва да свикнеш. Колкото повече време си в тези граници толкова повече точки правиш. Можеш да правиш допълнителни точки като пуснеш кораба на автопилот (за определено време) и изпълняваш допълнителни мисии за точки. Има 3 допълнителни мисии, като не е задължително да играеш всичките. Аз играх най-вече 1 от тях, защото ми беше най-лесна и малко от другата, третата си я пуснах само няколко пъти за цялата игра, която май е около час-час и половина. Едната допълнителна мисия е да събираш някакви числа, другата май да дадеш коя е правилната 3D фигура сгънато състояние, ако я имаш в разгънато и последната игра не си я спомням. По време на допълнителните мисии имаше нещо, което ти показва след колко време ще ти се изключи автопилота в основната игра, за да се върнеш към нея и да караш ти кораба, да не излиза от необходимите граници. Автопилота може да се включва само през определено време. Целта на играта е да направиш възможно най-много точки. Дано докато ти дойде време за Wombat-а някой да ти напише по-подробно, тъй като аз вече съм забравил доста неща, но като тип на играта според мен съм ти го обяснил добре. Успех!