Прибрах се топъл-топъл от първия етап на тест. Очаквах да е гадно, но е чак толкова. Истинско пържене на мозъка. Тестът е разделен на две части от по час и нещо. Веднъж натиснеш ли старт бутона таймера те убива хаха. Първата част включва ориентиране в координатна система и даване на направление и преценяване на разстояние между самолети. Тук бяха доста задачки и на мене за последните 3-4 нямах време. След това беше английският език, който не само по мое мнение беше достатъчно гадно. Слуша се по веднъж. Текстът за четене беше кратък. Третата задача беше задаване на приоритет при кацане на самолети. Има си ясни написани правила в началото, просто времето е малко

Тук дойде десет минутна почивка, което беше доста необходимо. Втората част почва със задача за зрително възприятие и съобразителност. Има различни форми и числа и ги категоризираш според зададения критерии - голяма забава. Виждаш квадрат цъкаш кръг, виждаш зелено цъкаш червено, групираш числа, виждаш 769 цъкаш 9 и тн. Две серии от по около 150 въпроса за всеки по секунда. Зомбиране тотално. После имаше нещо по геймърско, което може би е най-лесно. Точка се движи към линия и когато я докосне цъкаш 1, 2, 3 или 4 от клавиатурата. Накрая имаше разгънат куб, койъо реално ми еба мамата, може би че беше накрая, но 36 разгъфки за 15 минути бая тежко ми се видя.
Успех на всички колеги. Аз съм доволен, че поне отидох, опитах и го видях пустия FEAST. Ако има Господ ще юродължим напред.