от trickster » 10 Фев 2012 15:01
Цитат на ATCO : "Доколкото знам всички явили се на Феаст, независими коя част получават писмо с минал/не минал - обърнете внимание, че не казвам издържал, но за това по - късно
относно съдържанието на въпросното писмо мога да кажа, че в никое няма информация за точки/изисквания/нормативи или подобно нещо.
Официалните резултати се ползват изключително и само от поръчителя на теста.. даже до колкото знам, ако искате да кандидатствате на друго място с постигнатия резултат, той може да бъде изпратен на новото място, но вие пак няма да го разберете.. за това написаното, че резултата може да се получи от работодателя, мисля че смисъла му е точно това резултатите са САМО за работодателя.."
ATCO, не става ясно, до колко занеш, кое можеш да кажеш със сигурност, кое е твое мнение и кое твърдиш със сигурност. Виждал ли си официални резултати от FEAST? Знаеш ли какво съдържат официалните резултати? Ти, ако си държал такъв изпит получил ли си резултатите от работодателя? Така наречения работодател много добре си е измил ръцете законово и правно, за да си търсиш правата.