ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети" - предишни подбори

Форум за всички аспекти на обслужването и управление на въздушното движение.

Re: ДП "РВД" - подбор за "Ръководител Полети"

Мнениеот hburova » 02 Мар 2010 10:22

Здравейте!

Само на мен ли ми се стори така или тази година медицинските ще са по време на, ако не и преди събеседването. Пре положение, че резултатите от теста ще са ясни на 10ти март, а крайния срок за подаване на медицинските е 24ти марти, така ми изглежда. Преди изпита вчера ни казаха, че на който му се обадят на 10ти, да почва да си приготвя медицинското. Доста хора сме и ще отнеме време всички да минем, особено ако е вярно, че може само по 2ма на ден да преминават психото.
hburova
спотър

Мнениеот shoni_ » 02 Мар 2010 11:21

Интервю/събеседване - 29-31.03
hburova - след тази седмица бройката драстично ще намалее :lol: - хората са си го изчислили явно да има време за всички за медицинското ..... ох, дано сме го минали сега :? . Ти колко опозит конфликта намери? Правя проучване :)
Аватар
shoni_
спотър

Мнениеот shoni_ » 02 Мар 2010 11:26

Освен това споменаха, че много кандидати все още не са представили сертификат за езика. Ако резултатите им от фиста са добри, ще ги запазят за догодина, когато ще участват в подбора, без да се явяват отново на теста. Следователно няма да ходят на медицинско сега. Както и ще има хора, взели фиста миналата година, които не се явяват на теста сега, но също участват в подбора. Манджа с грозде :P
Аватар
shoni_
спотър

Мнениеот hburova » 02 Мар 2010 11:34

Да, определено е малко объркано.

И аз открих 2 опозит конфликта, но точно да маркирам втория и ме прекъсна. Иначе повечето хора от нашата група не бяха открили нито един, някои само един.

А за сертификата казаха, че на този етап е достатъчна само разпечатка от резултатите, а сертификата ще се изисква на по-късен етап.
hburova
спотър

Мнениеот shoni_ » 02 Мар 2010 11:49

ами моят сертификат пристигна в един и същи момент с резултата, и вчера направо оставих копие в деловодството. Иначе да, така е както каза.
Едно момче в нашата група открил 3 такива конфликата, но пак много не бяха открили.
Аватар
shoni_
спотър

Мнениеот hburova » 02 Мар 2010 13:29

Аз лично мисля (и това е само мие мнение, без да ангажирам никого с него), че не е технически възможно да се открият повече от 2, 3 без да изостане човек от другите задължения. В това число включвам и проследяването на потенциални опозит конфликта, които на края се оказва, че не са такива (аз проследих 2).

А и според мен правилният въпрос не е калко опозит конфликта си маркирал, а какво си пожертвал, за да го направиш. Защото, за разлика от другите задачи, търсенето на опозит конфликт не винаги завършва с успех, а в повечето случаи е загубено ценно време.
hburova
спотър

Мнениеот BHAir2 » 02 Мар 2010 16:38

Хора не гледайте само това за да си създавате оценка ;-)
Аватар
BHAir2
най-спотър

Мнениеот hburova » 02 Мар 2010 16:52

Да, опеделено си прав. Всичко е от значение. Ще видим как сме се представили на 10ти :)
hburova
спотър

Мнениеот shoni_ » 02 Мар 2010 16:59

никой не гледа само това :) . Беше разяснено, че дори само при 1 от задачите ако не е постигнат необходимия % , не може да се компенсира от останалите и значи не си минал успешно. Дори всички останали да са 100%. А аз спамя, защото се опитвам да преценя, как съм се справила с най-трудната задача, защото другите не могат да бъдат засечени така предварително и защото не ми се чака до 10тиииииииии :D но нямам избор нали

За подбора догодина ще има нова тема, това поне е ясно :lol:
Аватар
shoni_
спотър

Мнениеот hburova » 02 Мар 2010 17:14

Май тук не си права. Четох някъде в темата за Маастрихт, че един от участниците не е отбелязвал локал копфликтите, а е продължил напред. И то е стигнал доста далеч. Тук всяко нещо ти носи точки, грешките ти отнемат. Достигнеш ли определен брой точки, преминаваш. Поне аз така разбрах.
hburova
спотър

Мнениеот shoni_ » 02 Мар 2010 17:21

изрично попитах това. Ако не си постигнал оперделения % /50 например или каквото е там/ на даден компонент - не може резултатът ти при друг да го компенсира. Но не знаем необходимия %, нито кой от кое колко е направил .. само си говорим глупости :D
А другите къде изчезнахте ? Айде вече 4 групи са минали
Аватар
shoni_
спотър

Мнениеот abd » 02 Мар 2010 20:37

Здравейте.Аз също бях вчера на FEAST 2 и мисля,че се представих добре,но все пак чакам 10-ти с нетърпение...Едно нещо ме притеснява-малко след като отбелязах локален конфликт времето на същите самолети беше сменено и те пак се намираха в конфликт.Аз пак опитах да го отбележа като конфликт,но този път ми дрънна камбанката за грешка.Това се получи и в слвдващата такава ситуация...много странно.Някой от вас да е имал същия проблем?
abd
кандидат спотър

Мнениеот zar4ev » 02 Мар 2010 21:24

Здравейте,
Аз се явих в понеделник на FEAST 2. Според мен много бързо свършиха 38-те минути. В края имах повече от 3 конфликта отбелязани. Остава да ми се обадят на 10.03. Да видим.
adb, имаше инструкции, в които пишеше, как се процедира при установяване на последващи конфликти, със вече отбелязани самолети.

Респект и нека най-добрите победят.

П.С. - Според мен обаче не е много правилно медицинският тест да се прави преди интервюто, но може би аз не съм прав. :)
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, СЪФОРУМЦИ.
zar4ev
кандидат спотър

Мнениеот marlqnda » 02 Мар 2010 21:26

Искам България чиста!
Аватар
marlqnda
кандидат спотър

Мнениеот badprince » 04 Мар 2010 18:43

Здравейте съфорумци,
Току що и аз приключих с FEAST 2. Благодаря за информацията, която получих от този форум. Мисля, че ми беше доста полезна и това, че бях един от последните явили се е някакво предимство. Аз лично открих 4 локални конфликта и 3 опозит. Действително е доста трудно да се съсредоточиш върху всички аспекти от теста едновременно и човек без подготовка се съмнявам,че може да го изпълни на 100%. Както някои отбелязаха датите за интервютата са определени и ще бъдат на 29,30 и 31 Март. Прегледите в КАМО не се поемат от РВД и са необходими два дена за да се направят. Ако на някой му липсва сертификата по английски ще може да участва в следващия подбор без да се явява отново на теста. Така и не разбрах, колко време след интервюто ти дават окончателен отговор, но към настоящия момент това е без особено значение, не поне преди 10-ти :roll:
Успех на всички!
П.С. В края на теста на екрана имах доста останали "стрипки". Предполагам, че не трябва всички да изчезнат. Или може би бъркам :?:
When you reach for the stars you may not quite get one, but you won't come up with a handful of mud either.
badprince
кандидат спотър

ПредишнаСледваща

Назад към Ръководство Въздушно Движение